Klede og gåver

Profilklede, firmagåver og giveaways er med på å underbygge kjennskap og merksemd rundt bedrifta og merkevara di. I Profilera har vi mange års erfaring med slike leveransar, skreddarsydd til dine ønsker og behov.

Profilering av arbeidstøy gjer deg ikkje berre synleg, du står òg i større grad fram som profesjonell og seriøs. Me kan tilby profilerte kvalitetsklede til alle bruksområde, ute og inne, mellom anna frå merkevarer som Univern, Jobman, Blåkläder, Craft, Tracker, Russel og Fruit of the Loom. Hos oss får du gode rabattavtalar, og me tar oss naturlegvis av innkjøp, produksjon av logotransfer, lagerføring og merking. Når lageret av logomerke går mot slutten, gir me beskjed og supplerer etter ønske. Har du spesielle krav eller behov, ta kontakt med ein av våre dyktige medarbeidarar så fiksar me alt!

Berre fantasien set grenser for det me kan levera av firmagåver og giveaways. Utvalet vårt inneheld alt frå eksklusive til sporty, praktiske og meir «kvardagslege» gåveartiklar – alle av topp kvalitet og kjapt levert. Ta gjerne kontakt for gode råd om kva produkt som fungerer best til ditt formål og di målgruppe.

Me leverer

Giveaways

Klede og tekstilartiklar

Kontorartiklar

Koppar og drikkeflasker

Teknologi

Refleksar og sikkerheitsartiklar

Drikke og godteri

Trenger du hjelp?
Me hjelper deg gjerne!

Stord – 919 04 419
Husnes – 404 07 463